Vacancies

Kundservicemedarbetare som brinner för service

Har du som oss ett brinnande intresse av att leverera förstklassig service och trivs i en supportande roll?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX AB är ett expansivt logistik- och transportföretag som de senaste åren växt kraftigt. Vi är därför på jakt efter ett nytt stjärnskott till vårt kundserviceteam som vill vara med och bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Vi söker dig som brinner för kundservice och att göra det lilla extra. Vi vill att du är en kommunikativ person med förmåga att tänka utanför boxen och inte är rädd för att ta en diskussion. I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för ett informationsrikt kontaktflöde mellan oss som arbetsgivare, våra kunder samt mottagare. Du arbetar aktivt med att besvara eventuella frågetecken samt lösa uppstådda situationer på ett effektivt sätt.

Du kommer att arbeta i en inspirerande och dynamisk miljö tillsammans med drivna och passionerade kollegor där du själv sätter gränsen för hur långt du önskar att nå.

Som person är du flexibel, nyfiken och kan leva upp till tjänstens höga krav på kvalitet och servicenivå genom ett lösningsorienterat tillvägagångssätt. Du har ett proaktivt arbetssätt, en god struktur och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt arbetstempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Besvara inkommande ärende via telefon och mail.
 • Ha kontroll på hur, när och var DANX transporter sker samt säkerhetsställa att våra mottagare och kunder får rätt information.
 • Ha kontakt och supporta våra underleverantörer (åkerier) och chaufförer.
 • Ta emot och följa upp kommande, pågående och avslutade ärenden.
 • Administrativa sysslor i både interna och externa transportsystem.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av kundservice.
 • God datavana inom Office 365 paketet.
 • Vana att arbeta i högt tempo.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av transport och logistik branschen.
 • B-körkort.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemangdär delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt.Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet.Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varierande mellan 06:00-15:00 och 08:00-17:00, måndag-fredag.

Ansökan:

Välkommen att bifoga CV och personligt brev i formulär nedan. Rekryteringen sker fortlöpande så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Alla eventuella frågor kan skickas till vår kundservicechef Rebecca Carlsson, Rebecca.Carlsson@danx.se
Alternativt till Rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, Elin.Erlandsson@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021