Vacancies

Lager- och terminalmedarbetare

DANX AB är ett ledande transport och logistikföretag inom reservdelar i Norden. Vi har under de senaste åren växt kraftigt och behöver nu förstärka vårt lager- och terminalteam i Rosersberg, med fler engagerade medarbetare. Vi söker dig som är flexibel och proaktiv i ditt arbetssätt med en förmåga att se och tänka utanför boxen. Du är noggrann och ansvarstagande med en stor vilja attlära och en ambition om att växa med oss.


I rollen som lager och terminal medarbetare behöver du kunna arbeta självständigt, strukturerat och brinna för att leverera kvalité. Du bör trivas med att arbeta utifrån uppsatta mål och att driva ett konstant förbättringsarbete. Tillsammans med ditt team kommer du att se till att vi håller våra deadlines och att våra kunder är nöjda. Utöver sedvanligt lager och terminalarbete kommer du att arbeta administrativt med återkoppling till våra kunder och viss rapportering internt. Det krävs därför att du är en kommunikativ person som kan framföra din åsikt i både skrift och tal. För att tycka om att arbeta med oss på DANX behöver du klara av högt tempo och att ha koll på flera rutiner och arbetssätt för olika kunder.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Sedvanligt lagerarbete såsom in och utplock av lagervaror, systemhantering i kundernas lagersystem, inventering av lagersaldo, strukturering, städning mm.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Administrativt arbete, rapportering, uppföljning och hantering av kundförfrågningar via mail och telefon.
 • Strukturera och effektivisera verksamheten och arbetsytorna.
 • Kvalitetsuppföljning.
 • Truckkörning.

Du ansvarar för att samtliga arbetsuppgifter blir utförda på bästa möjligt sätt.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande engelska kunskaper både i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Teamspelare med god kommunikativ förmåga.
 • Truckkort A+B.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av terminal/lagerarbete.
 • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods (ADR).

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Tjänsten är en tillsvidare anställning, 40 timmar i veckan med varierande arbetstider mellan 07:00 – 18:00 måndag-fredag.

Ansökan

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag via formuläret nedan där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Urval sker löpande och intervjuprocessen förväntas att starta i slutet av juli månad.
Uppstart för tjänsten är i  september.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår platschef Stefan Käll, stefan.kall@danx.se alternativt rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, elin.erlandsson@danx.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021