Vacancies

Communication og Marketing Specialist til nordisk rolle

Vil du være med til at føre et logistikfirma i absolut særklasse frem til samme position inden for kommunikation og marketing? Så er muligheden der nu, hvor DANX Group søger en Communication & Marketing Specialist til vores kommunikationsafdeling i Ishøj.

Vores nye kommunikationstalent kan både lave vedkommende content til vores nordiske intranet og vinkle de strategisk relevante historier eksternt, så der skabes sammenhæng mellem vores interne og eksterne budskaber. Derudover søger vi en profil, der kan bygge vores marketingstrategi fra bunden og eksekvere på den.

Du vil i samarbejde med chefen for afdelingen skabe en kommunikations-Community, så du sikrer dig, at du får fingre i alle de gode historier.Emnerne ligger ikke altid lige for, så det kræver opsøgende arbejde og engagement at få en fornemmelse for, hvad der foregår i alle vores lande og derefter at få formidlet historierne ud i de rette kanaler. Stillingen spænder bredt, så den ene dag skriver du måske en mindre nyhed til vores intranet, mens du den næste dag kan være i gang med at lægge en langsigtet plan for et strategisk kommunikationsinitiativ.

Dine arbejdsopgaver:

 • Implementering af kommunikationsstrategi og branding
 • Intern kommunikation både til medarbejdere og partnere
 • Employer branding
 • Vedligeholdelse og udvikling af hjemmeside
 • Opbygning af PR-relationer på nordisk niveau
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser
 • Content til sociale medier (primært LinkedIn og Facebook)
 • Annoncering (digitalt), Adwords etc.
 • SEO
 • Kampagneplanlægning
 • Andet ad-hoc kommunikationsarbejde

Om dig

Du er i stand til at omsætte strategiske tanker til konkrete, taktiske initiativer – og du kan eksekvere på dem. Du brænder for at omsætte komplicerede, tekniske emner til vedkommende og interessant kommunikation, og du er god til selv at opsøge historien. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og kan godt lide at tage initiativet.

Herudover har du en uddannelse inden for kommunikation eller marketing. Du har 2-5 års erfaring med både intern og ekstern kommunikation, ligesom du har helt styr på, hvordan du vinkler en historie til forskellige platforme.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende rolle i en nyoprettet stilling, hvor du i høj grad selv får mulighed for at præge din arbejdsdag. Hos os er det resultaterne, der tæller, og hvordan du når dine resultater, er i høj grad op til dig. Du vil være vores eneste dedikerede ressource inden for kommunikation, og du vil referere direkte til vores Chief HR & Communications Officer.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Chief HR & Communications Officer, Malene Vig Hjarnaa på tlf. 22101029 eller skrive på mhj@danx.dk.

Stillingen søges gennem vores ansøgningsportal på http://www.danx.com/career vacancies. Vi modtager ikke ansøgninger per e-mail. Du kan læse om vores persondatapolitik under http://www.danx.com/profile/gdpr.Vi kalder løbende ind til samtale.

Ansættelsesstart: Snarest muligt.

DANX har eksisteret siden 1992 og er i dag førende inden for reservedelslogistik i Norden med vores eget distributionsnetværk i de nordiske og baltiske lande. Vi dækker alle områder af reservedelslogistikken med blandt andet natdistribution, lagerhotel og PUDO-netværk. Vores primære forretningsområde er natleveringer, hvilket vil sige, at vi hver nat leverer reservedele direkte ind i mere end 6000 teknikeres biler og til flere tusinde værksteder og andre leveringssteder. Du kan læse mere om DANX på http://www.danx.com .


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021