Vacancies

DANX søger en logistikmedarbejder med daglig kundekontakt

DANX søger en logistikmedarbejder med daglig kundekontakt

Til vores afdeling i Brøndby søger vi en erfaren logistikmedarbejder. Du bliver en del af et team på 6 og dit arbejde vil primært bestå i at føre varer på lager, plukke og pakke og støtte vores kunder med bl.a. ordrebehandling, vælge de bedste transporter, sikre toldpapirer og i det hele taget yde en fantastisk kundeservice.

Som Operationel Logistikmedarbejder er du ansvarlig for de kunder, som du er primær kontaktperson for og vil også lære alle de andre kunder at kende, så du kan træde til og hjælpe dine kollegaer, når det er nødvendigt.Du vil få en udadvendt rolle med kontakt til vores kunder og med eksterne leverandører.

Alsidige og udfordrende arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver dækker alle opgaver på et lager, og derfor er det sjældent, at to dage er ens. Vi forventer blandt andet, at:

  • du er en udadvendt person med humor
  • du er mødestabil
  • du har god ordenssans
  • du er serviceminded
  • du er interesseret i IT og logistiksystemer (men ikke specialist fra første dag)
  • du har teamspirit og er indstillet på teamsamarbejde
  • du kan kommunikere med vores kunder på dansk og engelsk i skrift og tale
  • du har truckkort og ren straffeattest

Vores afdeling i Brøndby er en 3PL (3. parts logistikoperatør) som yder alle former for lagerservice for ca. 25 store og velrenommerede kunder. Varer går fra små skiver og skruer til store mandshøje paller. Du vil komme til at opleve alle sider af lageroperationen fra modtagelse, kontrol og lagerlægning til pluk og pak og valg af transport. Dertil kommer styring af returflow, varer til reparation, sortering for miljørigtig håndtering osv.

Vi har åbent mellem 7:30 og 16:00 på hverdage, og vi tilbyder en 24x7 service til vores kunder, hvor en vagt åbner lageret, hvis kunden har en hasteordre.

Der det dig?

Vi søger dig, der har nogle års erfaring fra en lignende stilling, og brænder for at yde god kundeservice på et højt specialiseret lager.Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til FSL Manager Elvir Sabovic på 52409362 eller maile på esa@danx.dk.

Stillingen søges gennem vores ansøgningsportal på http://www.danx.com/career/openpositions. Vi modtager ikke ansøgninger per e-mail. Du kan læse om vores persondatapolitik under https://www.danx.com/AboutDanx/gdpr.Vi kalder løbende ind til samtale.

Ansættelsesstart: Snarest muligt.

Vi er en del af DANX, der har eksisteret siden 1992 og er i dag førende inden for reservedelslogistik i Norden og Baltikum med vores eget distributionsnetværk i de nordiske og baltiske lande. Vi dækker alle områder af reservedelslogistikken med blandt andet natdistribution, lagerhotel og PUDO-netværk. Vores primære forretningsområde er natleveringer, hvilket vil sige, at vi hver nat leverer reservedele direkte ind i mere end 6000 teknikeres biler og til flere tusinde værksteder og andre leveringssteder. Du kan læse mere om DANX på http://www.danx.com .


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021