Vacancies

Lagermedarbejder til aftenhold

Det nordiske logistikfirma DANX søger en lagermedarbejder til vores terminal i Taulov

Du kender os måske ikke, for vi leverer primært til vores kunder om natten  - men vi er Nordens førende leverandør af reservedele til mange forskellige brancher og efter mere end 25 år i branchen oplever vi stadig stor tilgang af kunder. Vi søger derfor til vores afdeling i Taulov en medarbejder til vores terminal til vores eftermiddagsvagt med en arbejdstid mandag – fredag 14:30 - 22:30.

De primære opgaver i denne stilling er:

  • At pakke returpakker
  • Hjælpe med at læsse vores biler
  • Tale med vores vognmænd, der ringer ind med informationer ude fra ruterne og derudover supporterer du vores vognmænd, hvis der opstår problemer på ruten

Den rette person til stillingen:

  • har et truckcertifikat
  • er serviceminded
  • taler dansk og engelsk
  • kan begå sig på en computer

Derudover leder vi efter en person, der er lærenem, initiativrig og positivt indstillet. Erfaring med lagerarbejde er en fordel men ikke en forudsætning for at søge stillingen. Vi har et supergodt team, der loyalt bakker hinanden op, og som hylder en frisk og uhøjtidelig tone, så vi også kan have det sjovt, når vi går på arbejde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Area Manager Martin Harboe på tlf. nr. 8820 1099.

Stillingen søges gennem vores ansøgningsportal på https://www.danx.com/Career/vacancies. Vi modtager ikke ansøgninger per e-mail.

Du kan læse om vores persondatapolitik under https://www.danx.com/AboutDanx/gdpr. Vi kalder løbende ind til samtale og vil derfor gerne modtage ansøgninger snarest muligt.


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021