Vacancies

Det nordiske logistikfirma DANX søger en lagerchef til terminal og lager i Taulov

Du kender os måske ikke, for vi leverer primært til vores kunder om natten - men vi er Nordens førende leverandør af reservedele til mange forskellige brancher, og efter mere end 25 år i branchen oplever vi stadig stor tilgang af kunder. Vi søger derfor til vores afdeling i Taulov en leder til vores lager.

De primære opgaver i denne stilling er:

  • Daglig ledelse af terminal/FSL
  • Kundesupport – behandling af forespørgsler fra eksisterende kunder.
  • Optimering af arbejdsgange
  • Overholde KPI målsætninger fra kunder og ledelse

Den rette person til stillingen:

  • Du sætter en ære i at levere en høj kvalitet
  • Du er nysgerrig på at lære nyt
  • Du er struktureret
  • Har ledelseserfaring
  • Er løsningsorienteret og iderig

Derudover leder vi efter en person, der tidligere har været leder af et lager. Du skal være initiativrig og positivt indstillet. Erfaring med optimering, opstart af nye kunder og processer er en fordel. Rollen indeholder desuden et ansvar for faglig sparring om lager- og terminaldrift på tværs af landet.

Vi har et supergodt team, der loyalt bakker hinanden op, og som hylder en frisk og uhøjtidelig tone, så vi også kan have det sjovt, når vi går på arbejde.

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Site Manager Martin Harboe på tlf. 8820 1099.

Stillingen søges gennem vores ansøgningsportal. Vi modtagerikkeansøgninger per e-mail.

Du kan læse om vores persondatapolitik underwww.danx.com\AboutDanx\gdpr.

Vi kalder løbende ind til samtale og vil derfor gerne modtage ansøgninger snarest muligt.

Opstart hurtigst muligt.

DANX har eksisteret siden 1992 og er i dag førende inden for reservedelslogistik i Norden med vores eget distributionsnetværk i de nordiske og baltiske lande. Vi dækker alle områder af reservedelslogistikken med blandt andet natdistribution, lagerhotel og PUDO-netværk. Vores primære forretningsområde er natleveringer, hvilket vil sige, at vi hver nat leverer reservedele direkte ind i mere end 6000 teknikeres biler og til flere tusinde værksteder og andre leveringssteder. Du kan læse mere om DANX på http://www.danx.com .


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021