Vacancies

DANX AB i Skärholmen söker medarbetare till lager- och terminalverksamhet

Vill du bli en del av ett växande företag med stora ambitioner? Har du erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur, engagemang och flexibilitet?

Då är vi rätt match!


DANX AB är ett ledande nordiskt företag inom reservdelslogistik. Under de senaste åren har verksamheten vuxit kraftigt och vi är i behov av förstärkning till vårt team. Vi söker dig som är kommunikativ, stresståligt och noggrann för att delaktigt säkerställa den dagliga planerade distributionen.


För att trivas på DANX behöver du klara av en hög sysselsättning med många olika saker på samma gång då arbetstempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder är därför inget som hindrar dig i din effektivitet på arbetet. Således har du en förståelse för att mycket kan hända inom logistik- och transportbranschen.


Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där en stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på lagret och terminalen. För att passa in i denna roll har du därför en stor vilja attlära, gilla att arbeta i team och tar eget ansvar.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som lager- och terminalarbetare är du en viktig kontaktperson i vårt kundnätverk. Du kommer tillsammans med ditt team kontrollera olika rutiner och processer för våra kunder samt upprätthålla och säkra kvalitén enligt kundens behov och önskemål. Du är även med och säkerställer att DANX håller sina deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Sedvanligt lagerarbete såsom in och utplock av lagervaror, systemhantering i kundernas lagersystem, inventering av lagersaldo, strukturering och städning.
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar samt sortering.
 • Administrativt arbete, rapportering, uppföljning och hantering av kundförfrågningar via mail och telefon.
 • Strukturera och effektivisera verksamheten och arbetsytorna. Därmed även hålla lokalen ren och snygg.
 • Kvalitetsuppföljning.
 • Godssortering och scanning.
 • Truckkörning.

Kvalifikationer och egenskaper

 • Flytande svenska både skriftligt och muntligt.
 • Behärska engelska.
 • Truckkort A+B.
 • Erfarenhet att arbeta självständigt mot uppsatta mål.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Teamspelare med god kommunikativ förmåga.

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete och lagersystem.
 • Intresse för system och stor systemvana – Office 365 paketet.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods (ADR).
 • Körkort B.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du som medarbetare blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, engagemang och delaktighet. Alla hos oss har därmed möjlighet att påverka hur vi driver DANX framåt. Vi har en öppen, positiv och fartfylld miljö där vi gillar att arbeta hårt samtidigt som vi ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar lönsamheten men som framförallt frambringar nöjda medarbetare. Eftersom DANX ständigt växer finns det stora möjligheter att utvecklas både privat- och karriärmässigt. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du kan nå!


Tjänsten är en visstidsanställning utifrån verksamhetens behov där arbetstiderna är varierande under DANX alla verksamma timmar, måndag-söndag. Dock värdesätter vi självfallet våra medarbetares hälsa och begränsar oss i att erbjuda allt för varierande arbetstider. Således erbjuder vi skiftarbete med begränsning att antingen arbeta dag-, kväll- eller nattpass under sammankopplade dygn. 11 timmars dygnsvila är alltid ett minimum.


Tillträde: Omgående.
Lokation: Skärholmen


Välkommen att ansöka om tjänsten via formuläret nedan, där du bifogar CV och personligt brev.
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att ansöka redan idag!

Eventuella frågor om tjänsten skickas till rekryteringsansvarig Elin Erlandsson,

Vi ser fram emot din ansökan!


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021