Vacancies

Trafikledare natt till DANX i Göteborg


DANX har haft en stor tillväxt de senaste 25 åren, idag har vi verksamhet i 7 länder i Norden och Baltikum och vår infrastruktur blir hela tiden större och mer komplex.Vi har ökat antalet stora europeiska kunder som inte bara efterfrågar en lokal kännedom utan kräver en stor förståelse för hela deras transportbehov.För att fortsätta vår tillväxt resa behöver vi nu förstärka vårt natt team i Göteborg med ytterligare en trafikledare.


Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär.Du ska kunna bidra med erfarenhet och kunskap och vilja vara en del av ett team med stort ansvar.Det här teamet utgör hjärtat av DANX trafiknät.


Arbetstiderna är natt 22-07 23-08 00-09 och inkluderar fredagar och söndagar.


Du gillar att vara “hands on” när det krävs och är en problemlösare, men kan också använda din analytiska förmåga när det behövs. Du kommer att arbeta med kollegor från hela Norden och Baltikum och ni är alltid flera medarbetare på plats som tillsammans löser de olika arbetsuppgifterna.


Dina ansvarsområden:

  • Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.
  • Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
  • Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls.
  • Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar
  • Supporta chaufförerna vid frågor.

Vi söker en kandidat som:

  • Har erfarenhet av transportledning och transportbranschen.
  • Kan svenska språket flytande i tal och skrift.
  • Kan behärska engelska i tal och skrift.
  • Har grundläggande IT kunskaper och en förmåga att sätta dig in i olika system.

För att passa in i denna roll skall du vara ambitiös, flexibel, strukturerad och gilla att ta stort ansvar.Vi vill att du är en glad, engagerad och lösningsorienterad person. Du skall trivas med att samarbeta i grupp och vara serviceminded. Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga och att du har lätt för att knyta kontakter. För att trivas här behöver du kunna hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och må bra av att ha mycket att göra under din arbetstid. Arbetstempot är ofta högt och arbetsuppgifterna varierande.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö där vi värdesätter alla medarbetares åsikter.Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader.

Ansökan:

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag via formuläret nedan, där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tveka inte på att ansöka redan idag då vi kommer ha löpande tillsättning.

Alla eventuella frågor kan skickas till HR ansvarig Emma Sönnerfors, emma.sonnerfors@danx.se


Application Form

Upload CV *
Upload File no 1
Choose File   No file selected.
Upload File no 2
Choose File   No file selected.
Upload File no3
Choose File   No file selected.
By ticking the box below I hereby give my consent to the following:
        The information that I have voluntarily added to the digital forms can be used for recruitment purposes. I accept that DANX Group A/S keeps my application for a period of 180 days. After 6 months my application will be deleted unless we have agreed otherwise prior to this date. DANX Group A/S is responsible for the data and you have the right to request insight into the data that we have registered regarding you and your application. No data will be disclosed to third parties.


Copyright © DANX A/S   2021